دوره آموزشی 14مدل شیرینی سنتی قزوین
مشخصات دوره
| در حال تکمیل: | بله |
| مدت زمان: | 2 ساعت |
| جنسیت: | آقایان/بانوان |
| روزهای هفته: | متعاقبا اعلام میگردد |
| نوع دوره: | مجازی |
| محل برگزاری: | مرکز ۲ |
توضیحات
شیرینی یکی از خوراکیهای خوشمزه و لذیذ است که در سرتاسر دنیا انواع مختلفی دارد و برای یادگیری و موفقیت در آن باید عشق و علاقه بسیاری داشته باشید؛ همچنین باید فوت و فنهای آن را به طور کامل آموزش دیده باشید زیرا پخت شیرینیهای خوشمزه کار بسیار آسانی نیست.
برای تبدیل شدن به یک شیرینی پز عالی باید بارها و بارها تکرار و تمرین داشته باشید و روز به روز به هدف خود نزدیک تر شوید.شیرینی پزی از هنرهای بسیار قدیمی ایرانیان است که در انواع مراسم اعم از عروسی، تولد، ختم، مهمانی و… با انواع نوشیدنی میل میکنند؛ میتوان گفت این هنر از زمان هخامنشیان شروع شده است و آنقدر پیشرفت کرد که امروزه در هر شهری از ایران شیرینی مخصوص به آن شهر را خواهید یافت.از مادههای اصلی شیرینی، آرد و تخم مرغ است که در اکثر شیرینیها به کار برده میشود؛ و برای شیرین کردن آن نیز از انواع شکر، عسل، شربت افرا، نشاسته استفاده میشود.
در این دوره مجازی شما با پخت 14 مدل شیرینی سنتی قزوین آشنا می شوید که به طور مفصل در سرفصل ها موجوداست. مجازی بودن این دوره این ا مکان را به شما میدهد تا بارها دوره را مرور نمایید.
این دوره فاقد گواهی نامه و مدرک میباشد.
سرفصل ها
در این دوره سرکار خانم افشار، مدرس این دوره، دستورالعمل پخت 14 نوع شیرینی سنتی قزوین را به صورت حرفهای آموزش خواهد داد.
شیرینی های که در این دوره تدریس خواهند شد:
1- برنجی بشقابی
2-نان نخودی
3-شیرینی پستهای
4-شیرینی گردویی
5-شیرینی پادرازی
6-نان قندی
7-شیرینی بادامی
8-نان چایی
9-شیرینی یاقوتی
10-کلوچه گردویی
11-نان برنجی
12-شیرینی اتابکی
13-شیرینی حاج کریمی
14-نان چرخی
پیشنیازها
ندارد
منابع آموزشی
تمام سر فصل ها توسط استاد ارائه میشود