دوره آموزش شیرینی پزی
مشخصات دوره
در حال تکمیل: | خیر |
مدت زمان: | |
جنسیت: | آقایان/بانوان |
روزهای هفته: | |
نوع دوره: | مجازی |
محل برگزاری: | مرکز ۱ |
ظرفیت باقیمانده: | تکمیل شده |
توضیحات
شیرینی یکی از خوراكيهاي خوشمزه و لذيذ است كه در سرتاسر دنیا انواع مختلفی دارد و براي يادگيري و موفقيت در آن بايد عشق و علاقه بسياري داشته باشيد؛ همچنين بايد فوت و فنهای آن را به طور کامل آموزش دیده باشید زیرا پخت شیرینیهاي خوشمزه كار بسيار آساني نيست.
براي تبديل شدن به يك شيريني پز عالي بايد بارها و بارها تكرار و تمرين داشته باشيد و روز به روز به هدف خود نزديك تر شويد.شیرینی پزی از هنرهای بسیار قدیمی ایرانیان است که در انواع مراسم اعم از عروسی، تولد، ختم، مهمانی و… با انواع نوشیدنی میل میکنند؛ ميتوان گفت اين هنر از زمان هخامنشيان شروع شده است و آنقدر پیشرفت کرد كه امروزه در هر شهری از ایران شیرینی مخصوص به آن شهر را خواهید یافت.از مادههای اصلی شیرینی، آرد و تخم مرغ است که در اکثر شیرینیها به کار برده میشود؛ و برای شیرین کردن آن نیز از انواع شکر، عسل، شربت افرا، نشاسته استفاده میشود.
سرفصل ها
در این دوره سرکار خانم افشار، مدرس این دوره، دستورالعمل پخت 14 نوع شیرینی سنتی قزوین را به صورت حرفهای آموزش خواهد داد.
شیرینی های که در این دوره تدریس خواهند شد:
1- برنجی بشقابی
2-نان نخودی
3-شیرینی پستهای
4-شیرینی گردویی
5-شیرینی پادرازی
6-نان قندی
7-شیرینی بادامی
8-نان چایی
9-شیرینی یاقوتی
10-کلوچه گردویی
11-نان برنجی
12-شیرینی اتابکی
13-شیرینی حاج کریمی
14-نان چرخی