باریستا
مشخصات دوره
در حال تکمیل: | بله |
مدت زمان: | 24 |
جنسیت: | آقایان/بانوان |
روزهای هفته: | یکشنبه, سهشنبه |
نوع دوره: | اشتغالی |
محل برگزاری: | مرکز ۲ |
نمونه گواهینامه: |
ظرفیت باقیمانده: | 10 |
توضیحات
آموزش باریستا یکی از دوره های پرطرفدار جهاددانشگاهی استان قزوین است. باریستا به شخصی گفته میشود که نوشیدنی های برپایه قهوه درست میکند و وظیفه سرو تمام نوشیدنیهای گرم و سرد برپایه قهوه را برعهده دارد. امروزه دورهها و کلاسهای متعددی در زمینه آموزش باریستا برگزار می گردد و هرکسی که اندک علاقه ای به این حوزه داشته باشد میتواند در کلاس آموزش باریستا شرکت کند. برای تبدیل شدن به یک باریستای حرفهای تمام دانش و مهارتهایی که لازم دارید را به صورت تئوری و عملی در دورههای آموزشی میتوانید یاد بگیرید. باتوجه به تنوع نوشیدنیهای سرد و گرم و تنوع سلیقه افراد تخصص داشتن در این حوزه اهمیت زیادی دارد و نیاز است که شما به صورت تخصصیتر به رشته باریستا نگاه کنید و آموزش ببینید. جهاددانشگاهی استان قزوین و کافه رستوران سور در تلاش هستند یک دوره تخصصی و جامع باریستایی برای شما برگزار نمایند. ما دردوره باریستا ابتدا به شما بارم گرم شامل: تهیه انواع نوشیدنیهای گرم، گارنیش و نزئینات، قهوه دمی، فوم گیری اصولی شیر، لاته آرت، تمپینگ صحیح و اصولی و ... و سپس بار سرد شامل: تهیه انواع نوشیدنی های سرد، میکسولوژی رنگها و طعمها، نوشیدنی های سرد بر پایه قهوه و ... را آموزش میدهیم. پس از گذراندن این دوره شما مدرک معتبر دانشگاه علمی کاربردی کشور را دریافت میکنید. این دوره به صورت کاملا عملی در کافه رستوران سور برگزار میگردد تمامی مباحث و مهارتها به صورت عملی و توسط استادی مجرب و در فضایی مجهز به بهترین وسیلهها به شما آموزش داده میشود
سرفصل ها
سرفصل های بارگرم:
دانش تخصصی دانه قهوه
کارکردن با دستگاه آسیاب قهوه و تنظیم گرفتن قهوه
اندازه گیری مقدار قهوه
تمپینگ صحیح و اصولی
عصاره گیری استانداردو کار با قهوه
فوم گیری اصولی شیر و آموزش لاته آرت به صورت مقدماتی
و ...
سرفصل ها بار سرد:
کار با تجهیزات بار سرد
اصول تهیه نوشیدنیهای سرد
میکسولوژی مقدماتی طعم ها و رنگ ها
و ...