باریستا
مشخصات دوره
در حال تکمیل: | بله |
مدت زمان: | 24 |
جنسیت: | آقایان/بانوان |
روزهای هفته: | یکشنبه, سهشنبه |
نوع دوره: | اشتغالی |
محل برگزاری: | مرکز ۲ |
نمونه گواهینامه: |
ظرفیت باقیمانده: | 10 |
توضیحات
آموزش باریستا یکی از دورههای پرطرفدار جهاد دانشگاهی استان قزوین است. باریستا به شخصی گفته میشود که نوشیدنیهای برپایه قهوه درست میکند و وظیفه سرو تمام نوشیدنیهای گرم و سرد برپایه قهوه را برعهده دارد. امروزه دورهها و کلاسهای متعددی در زمینه آموزش باریستا برگزار میگردد و هرکسی که اندک علاقهای به این حوزه داشته باشد میتواند در کلاس آموزش باریستا شرکت کند. برای تبدیل شدن به یک باریستای حرفهای تمام دانش و مهارتهایی که لازم دارید را به صورت تئوری و عملی در دورههای آموزشی میتوانید یاد بگیرید. باتوجه به تنوع نوشیدنیهای سرد و گرم و تنوع سلیقه افراد تخصص داشتن در این حوزه اهمیت زیادی دارد و نیاز است که شما به صورت تخصصیتر به رشته باریستا نگاه کنید و آموزش ببینید.
جهاددانشگاهی استان قزوین و کافه رستوران سور در تلاش هستند یک دوره تخصصی و جامع باریستایی برای شما برگزار نمایند. ما دردوره باریستا ابتدا به شما بارم گرم شامل: تهیه انواع نوشیدنیهای گرم، گارنیش و نزئینات، قهوه دمی، فومگیری اصولی شیر، لاته آرت، تمپینگ صحیح و اصولی و... و سپس بار سرد شامل: تهیه انواع نوشیدنیهای سرد، میکسولوژی رنگها و طعمها، نوشیدنیهای سرد بر پایه قهوه و... را آموزش میدهیم.
سرفصل ها
سرفصل های بارگرم:
- دانش تخصصی دانه قهوه
- کارکردن با دستگاه آسیاب قهوه و تنظیم گرفتن قهوه
- اندازه گیری مقدار قهوه
- تمپینگ صحیح و اصولی
- عصاره گیری استانداردو کار با قهوه
- فوم گیری اصولی شیر و آموزش لاته آرت به صورت مقدماتی
- و ...
سرفصل ها بار سرد:
- کار با تجهیزات بار سرد
- اصول تهیه نوشیدنیهای سرد
- میکسولوژی مقدماتی طعم ها و رنگ ها
- و ...
پیشنیازها
پیش نیاز ندارد.
منابع آموزشی
این دوره به صورت کاملاً عملی در کافه رستوران سور برگزار میگردد تمامی مباحث و مهارتها به صورت عملی و توسط استادی مجرب و در فضایی مجهز به بهترین وسیلهها به شما آموزش داده میشود.
آینده شغلی
پس از گذراندن این دوره شما مدرک معتبر دانشگاه علمی کاربردی کشور را دریافت میکنید.